Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-01@20:02:48 GMT

علائم آرتروز زانو / کاهش غلظت خون با دمنوش آویشن و عناب

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۳۲۷۷۵

علائم آرتروز زانو / کاهش غلظت خون با دمنوش آویشن و عناب

کاهش کلسترول بدن با سویا، فشار خون بالای ۱۵ میلیون ایرانی، علائم آرتروز زانو، ارتباط جراحی آپاندیس با بیماری پارکینسون وکاهش غلظت خون با دمنوش آویشن و عناب را در بسته خبری سلامت ایمنا بخوانید.

به گزارش خبرنگارایمنا، نایب رییس کمیته ملی کنترل و پیشگیری بیماری‌های غیر واگیر، اظهار کرد: بر اساس مطالعات، یکی از ریسک فاکتورهای ابتلاء به بیماری‌های غیر واگیر، ابتلاء به فشارخون بالا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
باقر لاریجانی، افزود: در ایران، یک سوم جمعیت مبتلا به فشارخون بالا هستند، همچنین، یک چهارم جمعیت بزرگسال مبتلا به چربی خون بوده و یک سوم جمعیت نیز چاق بوده و ۶۰ درصد جمعیت کشور، فعالیت فیزیکی کافی ندارند. وی با بیان اینکه امروزه، مردم از الگوی تغذیه‌ای ناسالم و غیر منطبق با سلامتی، پیروی کرده و تغذیه مناسبی ندارند، اظهار کرد: میزان متوسط نمک مصرفی در ایران، ۱۲ گرم است و چنانچه این میزان به ۳ گرم کاهش پیدا کند، یک سوم از ابتلای به بیماری‌های قلبی و عروقی نیز کاهش پیدا خواهد کرد. نایب رئیس کمیته ملی کنترل و پیشگیری بیماری‌های غیر واگیر، فشارخون را یکی از ریسک فاکتورهای بسیار مهم در ابتلاء به بیماری‌های غیر واگیر، بر شمرد و گفت: بر اساس سند چشم انداز ۲۰۲۵، متعهد هستیم که ۲۵ درصد از مرگ‌های ناشی از بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش دهیم و امیدواریم این هدف را، با کنترل فشارخون بالا، سامان دهیم. عضو شورای راهبردی بسیج ملی کنترل فشار خون بالا با بیان اینکه سالانه ۱۰۰ هزار نفر در اثر ابتلاء به بیماری‌های ناشی از فشارخون بالا از بین می‌روند، تصریح کرد: ۲۸ درصد زنان و ۲۵ درصد مردان به فشارخون بالا مبتلا هستند، البته این آمار بر اساس موارد ثبت شده برآورد شده است. لاریجانی با بیان اینکه ۶۰ درصد جمعیت دارای فشارخون بالا، از فشارخون خود اطلاعی ندارند، اظهار کرد: طبق آمارهای ثبت شده از سال ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۶، شیب ابتلاء به فشارخون، روند صعودی طی کرده است. وی تاکید کرد: در حال حاضر ۱۵ میلیون نفر در کشور به فشار خون مبتلا هستند و این میزان در تمام استان‌ها، رو به افزایش است. البته برخی استان‌ها وضعیت بدتری دارند و نیاز است که برنامه ریزی های استانی ویژه ای اتخاذ و اجرایی شود. نایب رئیس کمیته ملی کنترل و پیشگیری بیماری‌های غیر واگیر، بیان کرد: فقط ۴۰ درصد از جمعیتی که به فشارخون مبتلا هستند، داروی مربوطه را دریافت کرده و تحت مراقبت درمانی قرار دارند و این موضوع به آن معنا است که ۶۰ درصد از افرادی که از فشارخون خود اطلاعی ندارند، داروی مناسب دریافت نکرده و تحت مراقبت درمانی نیستند. علائمی که نشان می‌دهد آرتروز زانو دارید آرتروز انواع بسیار زیادی دارد اما نوعی از آن که مفاصل زانو را درگیر می‌کند، اوستئوآرتریت نام دارد. این نوع آرتروز موجب از بین رفتن غضروف‌ها در محل مفاصل می‌شود. غضروف ماده‌ی لاستیک مانندی است که نقش ضربه‌گیر را برای مفصل دارد. با از بین رفتن غضروف، استخوان‌ها به هم سابیده می‌شوند و در نتیجه درد و سفتی به دنبال دارند و مفاصل، حرکت پذیری خود را از دست می‌دهند.
برخی از افراد از نظر ژنتیکی در معرض ابتلا به اوستئوآرتریت در زانوها هستند؛ اما آسیب، عفونت و یا حتی اضافه وزن هم می‌تواند از سایر علت‌های آرتروز زانو باشد.
اوستئوآرتریت می‌تواند هر مفصلی در بدن را درگیر کند؛ اما زانوها بیشتر در معرض این عارضه‌اند. تحقیقات نشان می‌دهد تقریباً ۱۳ درصد مردان بالای ۴۵ سال و ۱۹ درصد زنان در همین محدوده‌ی سنی، علائم آرتروز زانو را دارا می‌باشند. حدوداً نیمی از افراد بزرگسال، در مرحله‌ای از زندگی خود دچار علائم آرتروز زانو می‌شوند.
آرتروز درمان ندارد؛ اما راه‌های زیادی وجود دارد که می‌توانید درد را به حداقل برسانید. اگر هر یک از علائم زیرا را داشتید و ادامه‌دار شدند، به پزشک مراجعه کنید.

زانوهایتان تق‌تق می‌کنند در حال انجام حرکات یوگا هستید که زانوهایتان تق‌تق بلندی می‌کنند، طوری که فرد کناری شما می‌تواند این صدا را بشنود. صدای تق تق و غژغژ زانو می‌تواند ناشی از سابیده شدن استخوان‌ها به هم باشد. صدای ترق و تروق و ترکیدن‌مانند هم می‌تواند به دلیل حرکت مایعات در اطراف مفصل باشد. اگر این صداها برایتان آشنا هستند؛ اما هیچ دردی ندارید یا سایر علائم آرتروز در شما مشاهده نمی‌شوند باز هم باید اقداماتی برای محافظت بیشتر از مفاصل زانویتان انجام دهید؛ زیرا سر و صدا کردن مفصل زانو می‌تواند پیش‌درآمد آرتروز زانو باشد.

وقتی مفصلتان در حال حاضر دردناک است، حرکت دادن آن می‌تواند این درد را بدتر کند، زیرا باعث می‌شود استخوان‌ها به هم سابیده شوند. اگر زانودردتان آن‌قدر زیاد نیست که ناتوانتان کند، به آن اهمیت ندهید و به تحرکتان ادامه دهید چون با تحرک، جریان خون در مفصل زیاد شده و نرم و منعطف خواهد شد

دردتان به مرور بدتر می‌شود اگر مفصل زانو آسیب ببیند، دچار دردی ناگهانی خواهید شد؛ اما درد ناشی از آرتروز معمولاً تدریجاً بروز کرده و به مرور بدتر می‌شود. در ابتدا ممکن است فقط صبح بعد از بیدار شدن از خواب این درد را احساس کنید، یا زمانی که بعد از چند ساعت پشت میز نشستن از جایتان بلند می‌شوید؛ اما به مرور زمان این درد، مکررتر و بدتر می‌شود. شاید متوجه شوید هنگام بالا رفتن از پله‌ها نیز این درد را دارید. برخی از افراد ممکن است نیمه‌شب با زانودرد از خواب بیدار شوند.

وقتی فعالیت می‌کنید، درد بیشتری دارید وقتی مفصلتان در حال حاضر دردناک است، حرکت دادن آن می‌تواند این درد را بدتر کند، زیرا باعث می‌شود استخوان‌ها به هم سابیده شوند. اگر زانودردتان آن‌قدر زیاد نیست که ناتوانتان کند، به آن اهمیت ندهید و به تحرکتان ادامه دهید چون با تحرک، جریان خون در مفصل زیاد شده و نرم و منعطف خواهد شد. در نتیجه دردتان کم می‌شود. ورزش‌های سبُکی مانند پیاده‌روی و شنا برایتان مفیدند. راه رفتن در آب کمکتان می‌کند طیف حرکتی مفاصلتان را بیشتر کنید و کیفیت زندگی‌تان را بالاتر ببرید.

ممکن است وقتی سعی می‌کنید زانویتان را حرکت دهید، قفل شود سطوح نرم به راحتی روی هم می‌لغزند، اما زمانی که زانوها دچار آرتروز می‌شوند، حفره‌هایی روی سطح غضروف و استخوان ایجاد می‌شود که وقتی حرکتشان می‌دهید به هم گیر می‌کنند. با تشدید این مشکل، زانو قفل خواهد شد.

چند کیلو وزن اضافه کرده‌اید با افزایش وزن، فشار بیشتری به زانوهایتان وارد خواهد شد. هر پوند وزنی که اضافه می‌کنید، سه تا چهار پوند وزن اضافی به زانوهایتان وارد می‌کنید. پژوهش‌ها نشان می‌دهند، چاقی باعث می‌شود فرد، پنج برابر بیشتر مستعد ابتلا به اوستئوآرتریت شود. نیازی نیست خیلی وزن کم کنید تا دردتان کمتر شود. مطالعه‌ای نشان داده افراد چاقی که تنها ۵ درصد از وزن خود را کاهش می‌دهند، می‌توانند افت قابل توجهی در میزان تحلیل رفتگی غضروف‌های خود ایجاد کنند.

احساس می‌کنید زانوهایتان متورم شده‌اند یا تغییر شکل داده‌اند
التهاب، شاخصه‌ی کلاسیک آرتروز زانو است. گاهی لایه‌ی داخلی کپسول مفصلی که سینوویوم نام دارد، متورم و ملتهب می‌شود یا مایعات در این قسمت جمع می‌شوند. در نتیجه متوجه می‌شوید زانوهایتان تغییر شکل داده‌اند. اطراف مفصل زانو، عضله‌ی چندانی وجود ندارد، بنابراین وقتی که مفصل متورم می‌شود، استخوان‌ها می‌توانند شروع به تغییر شکل دادن کنند. در موارد شدیدتر، تغییرات در استخوان می‌تواند سبب شود طرز راه رفتن فرد تغییر کند یا حتی استخوان‌هایش خم شوند.

وقتی هوا بارانی می‌شود، دردتان بیشتر می‌شود
خیلی از افرادی که آرتروز دارند ادعا می‌کنند می‌توانند با میزان دردی که در مفاصل خود دارند، هوای بارانی را پیش بینی کنند. در مطالعه‌ای ۶۷.۹ درصد از افراد این‌طور گفتند که مطمئن‌اند تغییرات آب و هوایی بر دردشان اثر دارد و بیشتر آن‌ها پیش از باران یا سرد شدن هوا، متوجه این تغییرات می‌شوند. محققان هنوز نمی‌دانند آیا واقعاً چنین ارتباطی وجود دارد یا نه، اما علت احتمالی می‌تواند این باشد که تغییرات در فشار اتمسفری می‌تواند بر این احساس تأثیر بگذارد.

آرتروز موروثی است
اگر پدر و مادر، پدربزرگ و مادربزرگ و یا خواهر و برادرتان دچار آرتروز باشند، احتمال اینکه شما نیز به این عارضه دچار شوید زیاد است. مطالعات نشان داده‌اند ۹ ژن در اوستئوآرتریت دخیل‌اند. آیا پروتئین سویا کلسترول بد را کاهش می دهد؟ سویا یکی از نادر ترین غذاهای گیاهی است که حاوی تمام اسید آمینه های ضروری است. پروتئین سویا بالاست که حاوی کلسترول و تنها سطح پایین چربی اشباع است. اداره غذا و داروی آمریکا (FDA) پروتئین سویا را در لیستی از غذاهایی که می تواند کلسترول را کاهش دهد، قرار می دهد.  کلسترول لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL)، به طور کلی کلسترول بد نامیده می شود.

کلسترول LDL زمانی که در شریان ها ایجاد می شود، خطر سکته مغزی و بیماری های قلبی را افزایش می دهد و به همبن دلیل کلسترول بد نامیده می شود، بنا بر این مصرف هر خوراکی که بتواند این خطر را کاهش دهد، بسیار مهم و حیاتی است.

پروتئین سویا باعث کاهش کلسترول LDL در حدود ۳-۴ درصد در بزرگسالان می شود. اگر چه اندازه اثر کوچک است، اما نتایج قابل توجهی دارد و در دنیای واقعی این اثر ممکن است قویتر باشد. چرا که وقتی پروتئین سویا به رژیم غذایی اضافه می شود، در اغلب موارد، دیگر منابع پروتئینی که سطح کلسترول LDL بالا داردند مانند گوشت و لبنیات حذف خواهند شد.

در مطالعه ای که در سال ۲۰۱۰ منتشرشد محققان به این نتیجه رسیدند که با کاهش مستقیم LDL از پروتئین سویا، کلسترول LDL به میزان ۳٫۶-۶٫۰٪ کاهش می یابد.

در مطالعات انجام شده توسط دانشمندان تنها از ۲، ۶۰۷ شرکت کننده استفاده شد؛ از اینها، تنها ۳۷ درصد مردان بودند. همچنین اکثر زنان که در این تحقیق شرکت داشتند، یائسگی داشتند. به عبارت دیگر، جمعیت شناسی مطالعات با جمعیت شناسی عموم مردم منطبق نبود. با این حال، این تحقیق به سادگی نتیجه می گیرد که داده های موجود و تجزیه و تحلیل آن ها نشان می دهند که پروتئین سویا به سلامت قلب کمک می کند. ارتباط جراحی آپاندیس با بیماری پارکینسون سلامت نیوز:بررسی‌ها نشان می‌دهد جراحی برداشتن آپاندیس خطر ابتلا به بیماری پارکینسون را سه برابر افزایش می‌دهد.

پزشکان در بررسی‌های اخیر دریافتند افرادی که تحت جراحی آپاندیس قرار گرفته‌اند سه برابر بیشتر احتمال دارد به بیماری پارکینسون مبتلا شوند.

این متخصصان سوابق پزشکی ۶۲ میلیون بیمار در آمریکا را که تحت عمل جراحی آپاندیس قرار گرفته بودند و نیز افرادی که این جراحی را انجام نداده بودند، مورد بررسی قرار دادند.

محققان مرکز پزشکی کلیولند آمریکا اظهار کردند: مطالعه اخیر در مورد علت ابتلا به بیماری پارکینسون با محوریت آلفا سینوکلئین بوده؛ پروتئینی که در مراحله اولیه شروع بیماری پارکینسون در دستگاه گوارش مشاهده می‌شود. به همین دلیل است محققان سراسر جهان بخش‌های مختلف دستگاه گوارش از جمله آپاندیس و نقش آن در بروز بیماری پارکینسون را مورد مطالعه قرار داده‌اند.

مطالعاتی که پیش از این در مورد تاثیر جراحی آپاندیس بر خطر ابتلا به بیماری پارکینسون انجام گرفته بود با نتایج متضادی همراه بوده‌ است. به طور مثال در سال ۲۰۱۶ مطالعه انجام گرفته روی ۱.۵ میلیون نفر در دانمارک نشان داد افرادی که تحت جراحی آپاندیس قرار گرفته‌اند در آینده با افزایش ناچیز خطر ابتلا به بیماری پارکینسون روبرو هستند. از سوی دیگر، سال گذشته میلادی مطالعه‌ای در سوئد انجام گرفت که نشان داد جراحی برداشتن آپاندیس با خطر کمتر و تاخیر در ابتلا به بیماری پارکینسون همراه است.

بنابر گزارش مدیکال نیوز تودی، این بار متخصصان علوم پزشکی در آمریکا در یک بررسی بزرگتر روی اطلاعات پزشکی این بیماران دریافتند افرادی که تحت عمل جراحی آپاندیس قرار گرفته‌اند، حداقل شش ماه بعد بیماری پارکینسون در آنان تشخیص داده شده‌ است. از میان حدود ۴۸۸ هزار و ۱۹۰ بیمار که تحت این عمل جراحی قرار گرفته‌اند ۴۴۷۰ نفر به بیماری پارکینسون مبتلا شده‌اند کاهش غلظت خون با دمنوش آویشن و عناب امروزه "غلظت خون" یکی از بیماری‌ها است که به‌دلیل رژیم غذایی ناصحیح و سبک زندگی غلط، تعدا زیادی از مردم کشورمان به آن مبتلا هستند. برای درمان غلظت خون راهکارهای مختلفی در طب سنتی کشورمان وجود دارد از جمله مصرف روزانه "دمنوش آویشن با عناب" که این دمنوش خواص متعددی دارد از جمله: ـ رقیق‌کننده خون و رفع غلظت خون ـ بالا برنده حرارت غریزی و افزایش قدرت پمپاژ قلب ـ مفید برای رفع آسم و نفس تنگی ـ برطرف‌کننده خارشهای شدید بدن ـ درمان‌کننده فارنژیت و عفونت حلق ـ مفید در درمان سرماخوردگی ویروسی ـ قطع خونریزی بواسیر و زخم روده بزرگ ـ دمنوش مفید برای بیماران مبتلا به فشار خون بالا

منبع: ایمنا

کلیدواژه: آپاندیس آرتروز افزایش کلسترول بهداشت و درمان پروتئین دمنوش های گیاهی فشار خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۳۲۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با سریع‌ترین روش‌های کاهش وزن آشنا شوید

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، آیا واقعا راهی سریع و آسان برای لاغری وجود دارد؟ در این مقاله، به بررسی برخی از روش ‌های محبوب برای کاهش وزن سریع می ‌پردازیم و مزایا و معایب هر کدام را بررسی می ‌کنیم. به یاد داشته باشید که هیچ روش جادویی برای لاغری بدون تلاش و تعهد وجود ندارد. با این حال، با انتخاب رویکردی مناسب و پایبندی به آن، می ‌توانید در مدت زمان کوتاهی شاهد تغییرات مثبتی در سلامتی و تناسب اندام خود باشید.

انتخاب روش مناسب برای لاغری

قبل از اینکه به سراغ روش ‌های مختلف لاغری بروید، اولین قدم مهم تعیین شاخص توده بدنی (BMI) شماست. BMI یک معیار استاندارد برای سنجش تناسب وزن و قد افراد است و به شما کمک می‌ کند تا بفهمید که آیا در محدوده وزن سالم قرار دارید یا خیر.

محاسبه bmiبسیار ساده است. برای این کار کافیست وزن خود را (بر حسب کیلوگرم) بر قد خود (بر حسب متر مربع) تقسیم کنید.

تفسیر نتایج:

BMI کمتر از 18.5: کمبود وزن BMI بین 18.5 تا 24.9: وزن ایده آل BMI بین 25 تا 29.9: اضافه وزن BMI 30 یا بیشتر: چاقی

شاخص توده بدنی ابزاری ساده و اولیه برای سنجش تناسب اندام است و در برخی موارد، مانند افراد ورزشکار یا افراد دارای عضلات حجیم، ممکن است دقیق نباشد. برای تفسیر دقیق‌تر BMI، باید سن، جنس و سابقه پزشکی فرد را نیز در نظر گرفته شود. بهترین روش برای تعیین وضعیت سلامتی و تناسب اندام، مشورت با پزشک یا متخصص تغذیه است. شما پس از تعیین BMI خود، می ‌توانید با توجه به آن، روش مناسب برای لاغری را انتخاب کنید.

پس از تعیین BMI خود، نوبت به انتخاب روش مناسب برای لاغری می ‌رسد. همانطور که در قسمت قبل اشاره شد، BMI به چهار دسته اصلی تقسیم می ‌شود: کمبود وزن، وزن ایده آل، اضافه وزن و چاقی. شما باید بر اساس نتیجه محاسبه شاخص توده بدنی خود یکی از موارد زیر را برگزینید.

BMI کمتر از 18.5 (کمبود وزن):

چنانچه در این دسته قرار دارید، تمرکز شما باید بر روی افزایش وزن سالم باشد. مصرف غذاهای پرکالری و مغذی، ورزش ‌های قدرتی و معاینه توسط پزشک برای بررسی علل احتمالی کمبود وزن توصیه می ‌شود.

BMI بین 18.5 تا 24.9 (وزن ایده آل):

اگر شما در این گروه قرار دارید، نیازی به کاهش وزن سریع ندارند و باید بر حفظ سلامتی و تناسب اندام خود تمرکز کنند. رژیم غذایی سالم، ورزش منظم و چکاپ ‌های دوره ‌ای برای حفظ سلامتی در بلند مدت ضروری است.

BMI بین 25 تا 29.9 (اضافه وزن):

برای افراد با اضافه وزن، کاهش وزن 5 تا 10 درصد از وزن فعلی می ‌تواند به طور قابل توجهی خطر ابتلا به بیماری ‌های مزمن مانند دیابت و بیماری ‌های قلبی را کاهش دهد. رژیم لاغری کم کالری و متعادل، افزایش فعالیت بدنی و تغییر سبک زندگی از جمله راهکارهای مناسب برای این گروه است.

رژیم های لاغری پیشنهادی برای افراد دارای اضافه وزن:

رژیم کتوژنیک:

رژیم کتوژنیک یک رژیم غذایی با چربی بالا و کربوهیدرات بسیار کم است که در آن بدن به جای گلوکز از چربی برای تولید انرژی استفاده می ‌کند. این فرآیند، "کتوز" نامیده می ‌شود و می‌ تواند منجر به کاهش وزن سریع و فواید سلامتی دیگر شود.

مزایای رژیم کتوژنیک:

کاهش وزن سریع: مطالعات نشان داده ‌اند که رژیم کتو می ‌تواند منجر به کاهش وزن بیشتر از رژیم ‌های کم چرب در کوتاه ‌مدت شود. بهبود قند خون: رژیم کتو می ‌تواند به طور قابل توجهی سطح قند خون و انسولین را در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 یا پیش دیابت کاهش دهد. کاهش اشتها: رژیم کتو می ‌تواند به کاهش اشتها و احساس سیری بیشتر کمک کند، که می ‌تواند به پایبندی به رژیم غذایی و کاهش وزن کمک کند. کاهش خطر ابتلا به برخی بیماری ‌ها: برخی تحقیقات نشان می‌دهند که رژیم کتو ممکن است خطر ابتلا به بیماری‌ های قلبی، برخی انواع سرطان و بیماری آلزایمر را کاهش دهد. رژیم غذایی کم کالری:

رژیم غذایی کم کالری یک رژیم غذایی ساده و پایدار است که بر پایه کاهش کالری دریافتی روزانه برای ایجاد کسری کالری و در نتیجه کاهش وزن است. در این رژیم، کالری دریافتی روزانه به طور کلی به 1500 تا 1800 کالری محدود می‌ شود.

این رژیم محدودیت‌ های شدیدی در مصرف مواد غذایی ایجاد نمی ‌کند و به شما امکان می ‌دهد تا از غذاهای مورد علاقه خود در حد اعتدال لذت ببرید. همچنین به کاهش خطر ابتلا به بیماری‌ های مزمن کمک می کند. کاهش وزن در این رژیم به تدریج و به مرور زمان اتفاق می ‌افتد و ممکن است به صبر و حوصله بیشتری نیاز داشته باشد. البته انجام فعالیت و ورزش های روزانه به تسریع کاهش وزن کمک می کند.

رژیم روزه‌ داری متناوب:

این رژیم شامل چرخه‌ های متناوب روزه‌ داری و غذا خوردن با الگوهای مختلف است. روش ‌های مختلفی از روزه ‌داری متناوب وجود دارد، مانند روش 16/8 (16 ساعت روزه‌ داری و 8 ساعت غذا خوردن) یا روزه‌ داری 5:2 (دو روز در هفته روزه‌ داری کامل و 5 روز رژیم غذایی معمولی).

BMI 30 یا بیشتر (چاقی):

در افرادی که دارای چاقی مفرط هستند قضیه فرق می کند. احتمالا این افراد انواع رژیم های لاغری را امتحان کرده و نتیجه دلخواه را به دست نیاورده اند. به علاوه بیشتر کسانی که از چاقی مفرط رنج می برند دارای بیماری های مزمن نظیر دیابت، فشار خون، ناراحتی قلبی و ... نیز می باشند. ممکن است در این گروه، به مداخلات تخصصی‌ تر مانند عمل لاغری نیاز باشد.

جمع بندی

در این مقاله، به بررسی برخی از روش‌ های محبوب برای کاهش وزن سریع پرداختیم. به یاد داشته باشید که هیچ روش سریع، آسان و بدون عارضه ای برای لاغری وجود ندارد. بهترین روش برای کاهش وزن، انتخاب رویکردی ایمن، پایدار و متناسب با شرایط فردی و شاخص توده بدنی افراد است. به یاد داشته باشید که لاغری سریع و پایدار، نیازمند تعهد و تلاش در بلند مدت است. صبور باشید، به برنامه خود پایبند باشید و از فواید سلامتی که در طول مسیر به دست می ‌آورید لذت ببرید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کبد چرب و دردسرهایش
  • این علائم هشداردهنده ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر است
  • داروی کاهش وزن به تسکین علائم آپنه خواب کمک می کند
  • کسانی که زود عصبانی می‌شوند سراغ این دمنوش بروند
  • مشاهده علائم بیماری سفیدک انگور در تاکستان‌های خراسان شمالی
  • تا کنون موردی از بیماری «تب کریمه کنگو» در لرستان مشاهده نشده است
  • نشانه‌ها و علائم بیماری کبد
  • با سریع‌ترین روش‌های کاهش وزن آشنا شوید
  • بی‌نمک زندگی کنید!
  • التهاب عامل کلیدی در پیشرفت آرتروز زانو